Rezultatet e provimeve

ad

Login

Register

 

Rezultatet e kolokfiumit të I-rë, mbajtur të shtunën, më 15 dhjetor 2012

Nga lënda: Teoria dhe Praktika Parlamentare

 

Mr. sc. Flamur Hyseni. Ass. PhD.cand.

 

Nr.

Emri dhe mbiemri

Pikët

NOTA

1.

Naim Haxhiu

90

9

2.

Nazmije Ramushi

80

8

3.

Sokol Sadiku

80

8

4.

Selim Mehmeti

80

8

5.

Xhelal Veseli

80

8

6.

Ali Musliu

80

8

7.

Shkurte Kqiku

70

7

8.

Nebahate Kurteshi

70

7

9.

Imrane Uruqi

70

7

10.

Valdrina Sermaxhaj

70

7

11.

Ramadan Bunjaku

70

7

12.

Sadat Sejdiu

70

7

13.

Kujtim Doda

70

7

14.

Drenusha Rexhepi

70

7

15.

Arbresha Ahmeti

70

7

16.

Fitim Abazi

70

7

17.

Fatime Leci

60

6

18.

Betim Malaj

60

6

19.

Hyrishahe Cakolli

60

6

20.

Fatime Kastrati

60

6

21.

Doruntina Rapuca

60

6

22.

Xhelal Shaqiri

60

6

23.

Valbona Zeqiri

60

6

24.

Jakup Lipovica

60

6

25.

Elona Huruglica

50

5

26.

Avdirrahman Sadiku

50

5

27.

Ramize Aliu

40

5

 

Mr. sc. Flamur Hyseni. Ass. PhD.cand.

_____________________

Gjilan, më 17 dhjetor 2012 

Na kontaktoni

  • Kolegji Gjilani
    Adresa Gjilan 
  • +377(0) 44/187-181
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.