Rezultatet e provimeve

ad

Login

Register

 

Nr.

Emri dhe mbiemri

Pikët në provim

Nota

1.

Samire Krasniqi

100

10

2.

Gëzim Limoni

100

10

3.

Emine Ajeti

87

9

4.

Arjetë Imeri

81

9

5.

Shkurte Hyseni

81

9

6.

Arbër Keka

81

9

7.

Vildane Aziri

72

8

8.

Jetmir Hoxha

71

8

9.

Valentina Jerliu

71

8

10.

Juhazë Sahiti

67

7

11.

Nazife Musliu

61

7

12.

Arife Dragobuzhda

59

6

13.

Arbenita Syla

57

6

14.

Alban Tosuni

56

6

15.

Sadbere Rexhepi

56

6

16.

Vjosa Jashari

56

6

17.

Enis Rrahmani

56

6

18.

Avni Mehmeti

54

6

19.

Shqiponja Rrahmani

51

6

20.

Fadil Mustafa

51

6

21.

Leutrim Mustafa

41

5

22.

Teuta Aliu

42

5

23.

Ardita Ahmeti

32

5

24.

Edona Shkodra

34

5

25.

Arbonre Musliu

12

5

26.

Driton Nuhiu

34

5

Konsultimet mbahen më datën 30.06.2012 ora 13:30h

Thirret ne Konsultime: Fatmire Ferizi

Me respekt,
Prof.dr. Musa Limani

 

Na kontaktoni

  • Kolegji Gjilani
    Adresa Gjilan 
  • +377(0) 44/187-181
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.