Stafi Akademik

ad

Login

Register

 Stafi Menaxhues Akademike

- MSc. Naser Sadiku, Dekan i Kolegjit
- Prof.Dr. Hivzi Sojeva, Udhëheqës i programit Ekonomik (Master)
- Prof.Dr. Zinet Asani, Udhëheqëse e programit Juridik (Master)
- Mr.sc. Kaltrina Shkodra (PhD kandidat), Udhëheqëse e programit Ekonomik (Bachelor)
- LL.M. Ahmet Maloku (PhD kandidat), Udhëheqës i programit Juridik (Bachelor)
- Prof.Dr. Faik Shkodra, Udhëheqës i Qendres për hulutime shkencore.

 Stafi Akademik

Lista e mësimdhënësve të rregullt dhe bashkëpunëtorë nga viti akademik 2006/07 deri në vitin 2013/14

- Prof.Dr.sc Hivzi Sojeva

- Prof.Dr. Endri Papajorgji

- Prof.Dr. Hemion Braho

- Prof.Dr. Arun Tairi

- Prof.Dr. Elmi Aziri

- Prof.Dr. Flora Kadriu

- Prof.Dr. Zinet Asani

- Prof.Dr. Fluturim Salihu

- Prof.Dr.sc. Shpresë Qamili

- Prof.Dr. Naim Mustafa 

- Dr. Shemsedin Piraj

- Dr. Nuredin Luftliu

- Dr. Besim Halimi

- Mr.sc. Muharrem Bunjaku (PhD kandidat)

- Mr.sc. Agron Uka

- MSc. Avni Isalmi (PhD kandidat)

- MSc. Shpresim Vranovci (PhD kandidat)

- Mr.sc. Ahmet Maloku (PhD kandidat)

- Mr.sc. Reshat Maliqi

- Mr.sc. Alban Qerimi

- Mr.sc. Kaltrina Shkodra (Phd kandidat)

- Mr.sc. Sevdai Morina (PhD kandidat)

- Mr.sc. Burhan Rexhepi (PhD kandidat)

- Mr.sc. Burim Berisha (PhD kandidat)

- Mr.sc. Ibrahim Tahiri

- Mr.sc. Arlinda Demiri - Latifi

- Ma.Sc. Fatbardha Emini

- Ass.Alban Hyseni (LL.M kandidat)

- Ass.Fatmire Haliti (MA kandidat)

- Ass.Mirjeta Hyseni (MA kandidat)

- Ass.Kosovare Mustafa (MA kandidat)

 

 Stafi Administrativ

- LL.M. Can. Alban Hyseni, Sekretar
- MA. Can. Fatmire Haliti, Udhëheqëse e Zyrës për Cilësi
- Mr.sc. Kaltrina Shkodra (PhD kandidat), Udhëheqëse e Zyrës për Transfere dhe ECTS-ve
- Ecc.Dip. Milot Shkodra, Udhëheqës i Zyrës për Bashkpunim.
- Mr.sc. Flora Sadiku, Udhëheqëse e Zyrës së Financave.
- Mr.sc. Fatlume Xheladini, Udhëheqëse e Zyrës për Zhvillim të karierës (dhe alumni)
- Ecc.Dip. Arjeta Imeri, Zyrtare për shërbim të Studentëve
- MA. Can. Mirjeta Hyseni, Zyrtare për shërbim të Studentëve.
- MA. Can. Fatmire Haliti, Zyrtare për shërbime të Studentëve.
- Përparim Rexhepi, shërbimet e IT-së

  

 

 

Na kontaktoni

  • Kolegji Gjilani
    Adresa Gjilan 
  • +377(0) 44/187-181
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.